Kertészeti Centrum

Keszthely - kertváros

A Kertészeti Centrum 2003 júliusában kezdte meg a működését Keszthely-Kertvárosban a Hévízi úton ami Keszthelyt és Hévízt összekötő út mellett található, félúton! A kezdetektől arra törekedtünk, hogy minden ami valamilyen formában a kerthez kapcsolható az az Árudában elérhető legyen vásárlóink számára. A széles körű növényválaszték mellé mára már sikerült a kerthez kapcsolható egyéb termékekből, eszközökből is nagy választékot kínálni!

Örömmel tölt el Minket, hogy az elmúlt években egyre több visszajáró vásárlót üdvözölhetünk a kertészetben, akik nemcsak helyi vagy környékbeli vásárlók, hanem az ország más részéből vagy külföldről (Németország, Ausztria, Szlovákia, Csehország, Svájc, Olaszország) jönnek vissza hozzánk évről-évre!

Vásárlóinknak próbálunk több rendezvénnyel is kedveskedni, ennek köszönhetően minden évben rendezünk családos vásárlóink számára gyermeknapot, ahol a gyermekek a kerti fajátékok kipróbálása mellett, lovagolhatnak és íjjászkodhatnak!

Vásárlóink igénye szerint szakmai napokat tartunk az év különböző évszakaiban amikor szakmai tanácsokkal látjuk el az érdeklődőket!

Természetesen nem csak a telephelyünkön (Kertészeti Centrum Keszthely-Kertváros, Hévízi út) számíthatnak ügyfeleink szakmai segítségünkre és tanácsainkra, amennyiben vásárlóink kérik,

  • kerttervezéssel
  • kertépítéssel
  • kert karbantartással
  • helyszíni tanácsadással

segítünk, hogy vásárlóink kertje szebb legyen!

Szeretnénk ha a Kertészeti Centrum és a Keszthely kertészet, Hévíz kertészet kifejezés vásárlóinknak ugyanaz legyen!

Galériák

A teljes galéria megtekintése »Magunról